Hajdu Sylenta Kft - Az Ön partnere a higiéniában

 

Mikroszálas törlőkendő: úri hóbort, vagy soha nem látott tisztaság?

Bogozzuk ki a szálakat!

Varázsereje a szálak mélyén keresendő. Az anyagot a poliészter és poliamid együttese építi fel, ideális arányban ez 80-20%. A mikroszálak átmérője százszor kisebb, mint egy emberi hajszálé. Szabad szemmel tehát felfoghatatlan méretről van szó. Ilyen apró részletekben rejlik a csoda. Ugyanis a mikroszálak mechanikusan, fizikai erők és kölcsönhatások útján vonzzák magukhoz és tartják meg a szennyeződéseket.

A mikroszálas törlőkendő vitathatatlan előnyei

  • Használata könnyű, nem igényel különösebb előkészületet vagy felkészülést. Csak húzza végig a megtisztítani kívánt felületen, és pillanatok alatt végez a takarítással! Nem igényli más tisztítóeszközök bevetését, önmagában képes megbirkózni a kosszal. A mikroszálas anyag használatakor mellőzze a különféle tisztítószerek alkalmazását!
  • Hatékony, ugyanis a mikroszálas törlőkendő rendkívüli mértékben képes magába szívni a nedvességet és az egyéb szennyeződéseket. Súlya többszörösének megfelelő mennyiségű piszkot képes megtartani szálai között. Az apró szálaknak köszönhetően Ön is érezheti az anyag kellemes, puha tapintását. Ennek a tulajdonságának köszönhetően kényes felületeken is bátran alkalmazhatja, karcmentesen tisztít, nem hagy maga után maszatot és szennyeződéseket.
  • Gazdaságos, mivel nem kell alkalmanként új törlőkendőt elővennie. Egy kendő, ha megfelelően karbantartja, hosszú évekig jó szolgálatot tehet a takarításnál. Használat után a többi szennyes ruhától különválasztva, mosógépben moshatja. Az anyag maximális kihasználása érdekében érdemes figyelembe venni a tisztására vonatkozó javaslatot, ami a csomagolásán vagy címkéjén megtalálható.
  • Egészségkímélő tulajdonsága mindenki számára vonzó. A mikroszálas törlőkendővel való takarításnál kizárt, hogy allergiás reakciótól kelljen tartania Önnek vagy környezetének, ugyanis semmilyen vegyszer nincs jelen a takarításnál.
  • Így nemcsak egészségkímélő hatása van, hanem a környezetet is védi. A törlőkendő használat után nem válik hulladékká, nem kell kidobnia. Hosszú ideig kifogástalan állapotban áll majd rendelkezésére, és mellette tisztítószerre sem kell költenie.

A mikroszálas törlőkendő nem luxuscikk, előnyeit végignézve viszont mégis úgy tűnik, aranyat ér. Háztartásokban és professzionális környezetben egyaránt kedvelt takarítóeszközzé vált az elmúlt évtizedek során. Használata egyszerű, időt, energiát és pénzt lehet vele spórolni.

Ön is megkönnyíteni az életét velük? Tekintse meg kínálatunkat!

Rendeljen itt

Vissza a bejegyzésekhez