Hajdu Sylenta Kft - Az Ön partnere a higiéniában

 

Takarítógépek a tisztább irodákért!

A mindennapi rutin és hajnali ébredések után nincs is jobb, mint egy tiszta, rendezett irodába megérkezni. A munkakörülmények mindenki számára nagyon fontosak, a munkahely takarítása azonban valahogy senkinek nem tartozik a kedvenc feladatai közé.

Az állandó takarítás rengeteg pénzt és időt vesz igénybe, azonban egy sokoldalú takarítógéppel a hosszadalmas munkák is a töredékükre csökkenhetnek. Ne féljen változtatni, hiszen a tökéletes higiénia mindenkinek az érdeke. Egyszerűbb, mint gondolná!

De mit is tud egy jó takarítógép?

Nyilván a fő szempont, hogy szépen, foltmentesen takarítson.

Lehetőleg minél halkabban, hiszen szinte lehetetlen az esetlegesen felmerülő kattogó zaj mellett végezni a munkánkat.

Ma már rengeteg modellből válogathat, de pár szempontot szem előtt kell tartania a vásárlás előtt.

1. Olyan gépet válasszon, amelyet nem túl bonyolult kezelni!

A könnyű kezelhetőség nagyon fontos, hiszen bárki is használja, valószínűleg nincsen hozzászokva – olyat válasszon, amit nem nehéz működtetni.

A sok gomb és funkció bárkit összezavarhat, és hatalmas felfordulást okozhat, sőt, esetleg az értékes gépében is kárt tehet. Ne nehezítse meg a saját dolgát, keresse az egyszerűen kezelhető takarítógépeket érthető használati útmutatókkal.

2. Többfunkciós legyen

Mielőtt beruház egy méregdrága csúcsmodell takarítógépbe, gondolja végig, hogy mire van szüksége. Persze, a ló másik oldalára se essen át: nézzen utána, hogy az Önnek fontos funkciókat magabiztosan ellátja-e, különben könnyen válik belőle felesleges kacat.

  • A legjobb takarítógépek felmosnak és szárítanak bármilyen típusú padlózatot, a szennyeződés és a felmosószer összegyűjtésével.
  • Ha szüksége van rá, válasszon olyat, ami hengerkefével van felszerelve, és így szőnyegek tisztítására is alkalmas lehet.
  • A nagy tartálykapacitás a nagyobb helyeken hasznos, gyorsabb munkavégzést biztosít.
  • Az sem mindegy, hogy milyen takarítószerekkel lehet működtetni a gépet. Lehetőleg olyat válasszon, ami nem csak egyfélével működik, mert így a jövőben nehezebb dolga lesz, ráadásul valószínűleg az adott takarítószer drágább is a többinél.

3. Megfelelő legyen a mérete

Képzelje el a munkahelyét. Zsúfolt vagy tágas? Hová kell beférnie a takarítógépnek, hogy megfelelő munkát végezzen? Mindenképpen olyan méretűt válasszon, amely befér kisebb helyekre is, ha szükség van rá.

Vannak kézzel működtethető, tolós, praktikusabb takarítógépek, melyek precízen eltávolítják a szennyeződéseket a legkisebb helyekről is, valamint nagyobb teljesítményű ráülősek is, melyekkel nagyobb területeket sokkal rövidebb idő alatt varázsolhat tisztává.

Mi a legnagyobb előnye?

A gyorsaság és a precizitás, melyet a kezelőjének biztosít. Hiszen a söprögetés, felmosás, súrolás folyamatát elvégzi egyben, sőt arra sem kell várnia, hogy megszáradjon az iroda, ezt is másodpercek alatt megoldja.

Furcsának tűnhetnek először ezek a csodagépek, de rengeteg fejfájástól és problémától kímélik meg.

Mivel takarítani igen kellemetlen nap mint nap, ne ragaszkodjunk a megszokott takarító eszközökhöz.

A takarítógépek pont azt a munkát teszik kellemessé és gyorssá, ami sokunk számára nyűg, ezért igazán megéri kipróbálni őket, nem?

Takarítógép beszerzéshez tanácsadás itt.

Vissza a bejegyzésekhez