Hajdu Sylenta Kft - Az Ön partnere a higiéniában

 

A legpraktikusabb szappanadagolók a bacilusok ellen!

Elég kiábrándító, ugye?

A legkézenfekvőbb megoldás erre a rendszeres kézmosás. De nem is gondolná, mekkora higiéniai különbség van mosdó és mosdó között! És bizony, mindenki, aki már találkozott nem működő – vagy alig megfejthető működésű – szappanadagolókkal, az tudja, hogy sok múlik ezen az aprónak tűnő részleten……..

De miért pont szappanadagoló, és mitől lesz jó?

A hagyományos szappanokat mára már teljesen kiszorították a piacról a folyékony szappanok, hiszen sokkal higiénikusabbak, egyszerűbb a használatuk, és gyorsabb is a kézmosás folyamata.

Gondoljon csak bele, hogy egy hagyományos szappanon mennyi baktérium tapadhat meg és kerülhet újra a kezére.

Nagyobb irodákban, bevásárlóközpontokban, éttermekben, ahol naponta sok ember megfordul, elengedhetetlen a folyékony szappan és egy praktikus szappanadagoló, hiszen nagyobb tisztaságot és kényelmet biztosíthat vele, nem beszélve a hely jó híréről.

Ha azonban el akarja kerülni a gazdaságtalan, bonyolult működésű, folyton meghibásodó szappanadagolókat, érdemes előre gondolkodni.

Milyen szappanadagolót válasszon, ha itt is a legjobbra törekszik?

A legpraktikusabbak a falra felszerelhető szappanadagolók, hiszen nem foglalnak sok helyet, és könnyen lehet őket használni.

Fontos még, hogy könnyű legyen az utántöltés, és pont megfelelően adagoljon egy-egy nyomás alkalmával, hiszen nincs is annál rosszabb, mint amikor szétfolyik a földön a folyékony szappan maradéka.

A legújabb őrület: az automata szappanadagoló

Csak alá kell tartania a kezét, és pont ideális mennyiségű szappan kerül bele, ráadásul bármilyen folyadékkal feltölthető, akár szappannal, tusfürdővel vagy mosogatószerrel is.

Előnyei:

  • a folyékonyszappan-adagoló segítségével higiénikusan adagolhatja a folyékony tisztítószereket, szappanokat
  • használata rendkívül egyszerű és kényelmes
  • csak a szenzorhoz kell tartania a kezét, és már adagol is
  • higiénikus, hiszen nem kell hozzáérnie a szappanadagolóhoz, amin megannyi bacilus lehet
  • ideális nagyobb helyeken, irodákban

Mitől lesz tökéletes a hatása?

Ha már megvan a megfelelő modell, melyet a legpraktikusabbnak ítélt a mosdóiba, akkor fektessen még egy kis energiát a szappanadagoló külsejének kiválasztásába is!

Ha gyakran lát vendéget, olyat válasszon, aminek stílusa tökéletesen passzol a helyiségbe, hiszen könnyen elronthatja az összképet egy oda nem illő, jellegtelen, hangulatromboló darab.

Amint a praktikus adagolás párosul a szép külsővel és egy finom illatú folyékony szappannal, elfelejtheti a kellemetlenségeket!

Rendeljen itt

Vissza a bejegyzésekhez