Hajdu Sylenta Kft - Az Ön partnere a higiéniában

 

GINOP-5.3.12-19-2020-00177

 • A kedvezményezett neve: Hajdú Slyenta Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

 • A projekt címe: Foglalkoztatásbővítés a HAJDU SYLENTA Kft.-nél

 • A szerződött támogatás összege: 20 991 600 Ft

 • A támogatás mértéke: 70%

 •  

  Jelen projekt keretében 3 fő munkavállaló felvételét tervezzük:

  Kereskedelmi ügyintéző: 2 fő
  Raktáros: 1 fő

  A munkakörök mindegyikénél a tapasztalatot és a megfelelő ajánlásokkal való rendelkezést, a munkamorál meglétét tűzzük ki feltételként, nem pedig az iskolai végzettséget.

  Cégünk célja a meglévő vevői kör egyre növekvő igényeinek magas szintű kielégítése és újabb vevők, más szegmensek megnyerése. A projekt hozzájárul a foglalkoztatottak gyakorlati ismereteik bővítéséhez és tudatos fejlesztéséhez, valamint munkaerő-piaci kilátásaik és foglalkoztatásuk javulásához.

  A munkavégzés helyszíne Hajdúböszörmény, amely a megjelölt tevékenység végzésére, a munkavállalók feladatainak ellátásra alkalmas. A vállalat mindig is nagy hangsúlyt fektetett a megfelelő munkakörnyezet kialakítására, ahol teljes mértékben biztosítottak a munkavégzéshez szükséges feltételek és ahol a dolgozó is jól érzi magát. Rendelkezünk megfelelő iroda helyiséggel, valamint a raktározás során az anyagmozgatáshoz szükséges targoncával, vállalatirányítási rendszerrel.

  Tervezett beruházás: Az új munkavállalók részére irodabútor és IT háttér (számítógép) beszerzését tervezzük.

  A meglévő létesítmény kapacitásának bővítéséhez szükséges az új dolgozók felvétele. A leendő kereskedelmi asszisztens munkavállalókat a mindennapi munkavégzésben, rendelések összeállításába, a teljes rendelési munkafolyamat végzésében tervezzük bevonni, míg a raktáros munkatársat, a raktár teljes anyagkezelésének munkafolyamatában kívánjuk bevonni. Biztosítjuk a betanítást és a tudásáramlást az alkalmazott rendeléskövetés magas színvonalú használata érdekében. Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy megfelelő betanításra és oktatásra kerüljön sor munkavállalóink körében. Szükség esetén a felmerülő további képzéseket biztosítjuk. Egy jól működő erős cég pozitív hatást gyakorol a régió gazdaságára, jövőbeni munkahelyteremtéssel hozzájárul a munkanélküliség csökkentéséhez. A vállalkozás gazdasági stabilitása és fenntarthatósága biztosított.

  Jelentős hangsúlyt fektetünk munkavállalóink folyamatos képzésére és fejlesztésére, ez a cél határozza meg cégünk HR politikáját. A társaság humán politikája a csapatmunkát, a korrekt együttműködést és a tudás, szakmai tapasztalat bővítésének támogatását helyezi a középpontba a méltányos javadalmazás biztosítása mellett. A vállalkozás célja a hosszútávú, elkötelezett munkavállalók megtalálása és a folyamatos motiváció biztosítása.

  A projekt befejezési dátuma: 2022.12.30.