Higiéniai papír

A higiéniai papír fontossága

 

Vannak tisztasági termékek, amelyeket nem lehet, és nem is szabad megspórolni. Ilyen a higiéniai papír is. Ez egy olyan tisztasági eszköz, amelyre mindig szükség van. WC-papírt például minden cégben használnak. Ezért érdemes olyan helyről rendelni, ahol lehetőség van nagy mennyiségben megvásárolni a terméket.

 

Mire jó a higiéniai papír?

 

A higiéniai papír előnye, hogy használata nagyon egyszerű és könnyű. Nem kell újra kimosni, mint az textil tisztítókendőket. Az alábbi higiéniai papírok megkönnyítik a mindennapokat, és könnyűvé válik az egyes helyiségek tisztán tartása.

 

1.     Papír kéztörlő: minden vízcseppet felitat, így nem szárad ki a kéz. A törölközővel szemben   sokkal higiénikusabb, nem terjeszt baktériumot.

2.    Ipari törlők: biztosítják a nagyobb gépek, bútorok felületének tisztaságát.

3.    WC-papírok: minden intézményben az alapvető tisztasági termékek közé tartoznak.

4.    Egészségügyi lepedők: az erős anyagból készület lepedők nem engedik át a baktériumokat, és megvédik a felületeket, amelyek tisztítása így a minimálisra csökken.

5.    Konyhai törlőkendők: egy konyha tisztán tartása alapfeltétel, a kendők segítségével ez könnyebbé és gyorsabbá válik.

 

Rengeteg mindenre használhatóak a tisztasági papírok, vétek lenne lemondani az előnyeikről. Ott, ahol fontos a higiénia, a baktériummentes környezet, érdemes átgondolni a használatukat.

 

A minőség szolgálatában

 

A Hajdu Sylenta Kft. célja, hogy környezetbarát termékeinkkel segítsük a higiénia fenntartását. Gyors és egyszerű megoldásokra törekszünk. Ha Ön is szeretne minőségi higiéniai papírokat elérhető áron, kérjen ingyenes tanácsadást. Így lehetősége van felmérni, mire is van szüksége cégének.