A mikroszálas törlőkendők

 

Mindenki arra vágyik, hogy a takarítás minél könnyebb, gyorsabb legyen. Háziasszonyként és profi takarítóként is az ember sokszor azt érzi, hogy a por mintha azonnal ’újratermelné’ saját magát. A portörlő pálcával történő folyamatos hadonászás helyett kéne valami egyszerűbb, tisztább, gyorsabb módszer. Jó hírünk van, létezik ilyen! A mikroszálas törlőkendő a tisztítóeszközök új generációját képviseli.

 

A mikroszálas törlőkendő különleges vonzerővel bír
 

Szó szerint, ugyanis a piszok nem tud ellenállni neki. A benne lévő mikroszálak mechanikusan vonzzák szennyeződéseket. És ha már megfogta, nem ereszti! A kosznak esélye sincs. Nem hullhat vissza a már megtisztított felületre. Önnek nem kell újra meg újra nekifutnia, újabb és újabb rongyokat, szivacsokat előszedve. Így a mikroszálas törlőkendő segítségével időt és pénzt takarít meg.

 

A tisztítószerek közül az egyik legjobb barátja lesz, mert számos előnye van.
 

1.    A mikroszálas törlőkendőnek szuper könnyű a használata

2.    A saját súlyának többszörösét képes magába szívni

3.    Mosógépben moshatja, újra meg újra dolgozhat vele

4.    Nem kell hozzá semmilyen vegyszer, így nem árthat sem önnek, sem a környezetének
 

Ha egyszer kipróbálja a tisztítószerek új generációját, úgy fog ragaszkodni hozzájuk, ahogy a mikroszálas törlőkendő ragaszkodik a szennyeződéshez – többé nem adja ki a kezéből!
 

A Hajdú Sylenta Kft. munkatársai örömmel válaszolnak minden kérdésére, valamint ingyenes tanácsadással állunk a rendelkezésére.
 

Tekintse meg a mikroszálas törlőkendők hatalmas választékát